• Satış
  • Son
SEVENMORE Akvaryum Balık Tankı Protein Ayırıcı Skimmer pompa filtresi Tuzlu Su

SEVENMORE Akvaryum Balık Tankı Protein Ayırıcı Skimmer pompa filtresi Tuzlu Su

 
₺ 125.28

Sayısı
Emre için müsait

Malzeme : Akrilik.Desen : RS-4005. Voltaj : AC 220 v~240 V, 50 Hz.Fiş : Çin Ulusal Standart Fiş (İlgili adaptör fişini göndermek için ülkenize dayanacağız).Şartname : Type1 : RS-4004 Güç : 22w Maks.Akış : 1600 L / H Boyutu : (Dia.) X(Y) 211 X500mm /8.31"X 19.69"(yakl.) Tip2 : RS-4005 Güç : 35w Maks.Akış : 2400 L / H Boyut : (Dia.) X(Y) 211 X600mm /8.31"X 23.62"(yakl.) Özellikler : - Tuzlu su balık tankı için uygundur. -Yüksek performans ve düşük gürültülü çalışma, akvaryumdaki balıkları rahatsız etmeyecektir. -Dayanıklı, toksik olmayan ve aynı zamanda çevre dostu olan yüksek kaliteli akrilik malzemeden üretilmiştir. - Suyu daha temiz hale getirmek ve balıklara daha rahat bir ortam sağlamak için proteinin atıklardan, dışkılardan ve yiyecek kalıntılarından uzaklaştırılmasına yardımcı olabilir. - Ekosistemleri savunmak, sudaki çözünmüş oksijeni arttırmak, biyokimyasal sistemler üzerindeki yükü azaltmak ve organik maddedeki toksik maddeleri uzaklaştırmak ve ortadan kaldırmak için kullanılır.Kurulum Notları : - Önce çıkış hortumunu çıkışa takın.Su pompasının çıkışı, protein ayırıcının giriş konektörüne yerleştirilir. - Daha sonra, protein ayırıcı ayrılmış suya yerleştirilir veya akvaryumun kenarına asılır ve güç açılır. -Pompa çalışması, çıkış kontrol valfini düzgün bir şekilde ayarlarken giriş valfini yavaşça ayarlayın, böylece ayrılmış köpüğün üst kısmı ayırma kulesinin hemen üstünde toplama tankına girer, 30 dakika gözlemleyin, stabilite bekleyin ve ardından uygun akış ve hava hacmini belirleyin Paket içeriği : 1 x Protein Skimmer.


Daha fazla bilgi

Type1:
RS-4004
Power:
22w
Max. Flow:
1600L/H
Size:
(Dia.)X(H) 211X500mm /8.31''X19.69''(appr.)
Type2:
RS-4005
Power:
35w
Max. Flow:
2400L/H
Size:
(Dia.)X(H) 211X600mm /8.31''X23.62''(appr.)
Features:
-Suitable for salter water fish tank. :
-High performance and low noise working, it will not disturb the fishes in the tank. :
-Made of high quality acrylic material, which is durable, non-toxic and also eco-friendly. :
-Can help to remove the protein from the wastes, excreta and food residue to make the water more clean and provide the fish a more comfortable environment. :
-It is used to defend ecosystems, increase dissolved oxygen in water, reduce the burden on biochemical systems, and remove and eliminate toxic substances in organic matter. :
Installation Notes:
-First install the outlet hose on the outlet. The outlet of the water pump is placed in the inlet connector of the protein separator. :
-Then, the protein separator is placed in the separated water, or it is hung on the edge of the aquarium and the power is turned on. :
-Pump work, slowly adjust the inlet valve, while properly adjusting the outlet control valve, so that the upper part of the separated foam just over the separation tower into the :
collection tank, observe for 30 minutes, wait for stability and then determine the appropriate flow and air volume :
Package Included:
1 x Protein Skimmer :

Kategorisinde en iyi teklif