• Satış
  • Son
Infinidesign Dikdörtgen Masa Örtüsü Mutlu sevgililer Günü Aşk Metin Dekoratif Masa Örtüsü, pamuk Keten Masa Örtüsü Yemek Mutfak

Infinidesign Dikdörtgen Masa Örtüsü Mutlu sevgililer Günü Aşk Metin Dekoratif Masa Örtüsü, pamuk Keten Masa Örtüsü Yemek Mutfak

 
₺ 139.20

Sayısı
Emre için müsait

Masa örtülerimiz, masalarınızı ve mobilyalarınızı çizilmelere, lekelere ve güneş ışınlarına karşı korumak ve odanızı dekore etmek için mükemmel, yüksek kaliteli dayanıklı pamuklu keten kumaştan üretilmiştir.Paket 1 adet 60x104 masa örtüsü içerir.Bu masa örtüleri çeşitli boyutlarda mevcuttur.Satın almadan önce boyutunu ölçmek lütfen.Masa örtümüz yağ geçirmez, leke tutmaz, çizilmez ve su geçirmezdir proof.No sızıntılar, masanız için mükemmel bir masa örtüsü koruyucusu haline getirir.Masa örtüsü katlanabilir ve taşınabilir easily.It yemek Odası Masa Örtüsü, Parti Masa Örtüsü, Mutfak Masa Örtüsü, Bebek Duş Masa Örtüleri, Düğün Masa Örtüsü ve Piknik Masa Örtüsü vb.Için uygundur.Bu hassas hediyeyi ailenize sunun ve birlikte keyifli bir akşam yemeğinin tadını çıkarın.Bakım Basittir : Kahve, meyve suyu, şarap vb. Sıvılar ıslak bir bez veya peçete ile hızlı bir şekilde silinebilir.Masa örtümüz makinede yıkanabilir ve kolayca deforme olmaz.Soğuk suyla yıkayabilir ve ağartıcı kullanmayın.Gerekirse kısık ateşte demir.Şartname : Yüksek kaliteli dayanıklı pamuklu keten kumaştan yapılmıştır.Paket 1 adet masa örtüsü içerir.Özellikler : Masa örtülerimiz, masalarınızı ve mobilyalarınızı çizilmelere, lekelere ve güneş ışınlarına karşı korumak ve odanızı dekore etmek için mükemmel, yüksek kaliteli dayanıklı pamuklu keten kumaştan üretilmiştir.Masa örtümüz yağ geçirmez, leke tutmaz, çizilmez ve su geçirmezdir proof.No sızıntılar, masanız için mükemmel bir masa örtüsü koruyucusu haline getirir.Bu masa örtüsü, çeşitli boyutlarda : 53x53in 53x70in 54x54in 54x79in 54x87in 54x109in 54x120in 60x60in 60x84in 60x90in 60x104in 60x120in 60x140in 60x162in masa örtüsü tablolar türlerinin çoğu gibi, dikdörtgen, kare ve yuvarlak olarak uygun olduğunu mevcuttur.Birlikte 6-10 kişi konaklayabilir.Masa örtüleri katlanabilir ve taşınabilir easily.It yemek Odası Masa Örtüsü, Parti Masa Örtüsü, Mutfak Masa Örtüsü, Bebek Duş Masa Örtüleri, Düğün Masa Örtüsü ve Piknik Masa Örtüsü vb.Için uygundur.Bu hassas hediyeyi ailenize sunun ve birlikte keyifli bir akşam yemeğinin tadını çıkarın.Kolay Bakım : Kahve, meyve suyu, şarap vb. Sıvılar ıslak bir bez veya peçete ile hızlı bir şekilde silinebilir.Masa örtümüz makinede yıkanabilir ve kolayca deforme olmaz.Soğuk suyla yıkayabilir ve ağartıcı kullanmayın.Gerekirse kısık ateşte demir.Sıcak ipuçları : satın almadan önce boyutunu ölçmek lütfen.Masa örtüleri, aydınlatma ve ekran nedeniyle resimden farklı olabilir.Tüm boyutlar 0.08-0.2 inç sapma ile manuel olarak ölçülür.


Daha fazla bilgi

Made of high quality durable cotton linen fabric. :
The package include 1 piece tablecloth. :
Features:
Our tablecloths are crafted from high quality durable cotton linen fabric, perfect to protect your tables and furniture from scratches, stains and sun rays and decorate your room. :
Our table cloth is oil-proof, stain proof, scratch and water proof. No leaks, making it the perfect table cover protector for your table. :
These table cloths are available in various sizes:
53x53in :
53x70in :
54x54in :
54x79in :
54x87in :
54x109in :
54x120in :
60x60in :
60x84in :
60x90in :
60x104in :
60x120in :
60x140in :
60x162in :
The tablecloth is suitable for most types of tables, such as rectangle, square and round. Can accommodate 6-10 people together. :
Tablecloths can be folded and carried easily. It’s suitable for Dinning Room Tablecloth, Party Tablecloth, Kitchen Tablecloth, Baby Shower Tablecloths, Wedding Tablecloth and Picnic Tablecloth, etc. :
Present this delicate gift to your family and enjoy a pleasant dinner together. :
Easy Care:
Liquids like coffee, juice, wine and so on can be quickly wiped clean with a wet cloth or napkin. :
Our tablecloth is machine washable and not easily deformed. You can wash with cold water and do not bleach. :
Iron on low heat if required. :
Warm Tips:
Please measure the size before purchasing. :
The tablecloths may be a different from the picture due to the lighting and display. :
All dimension are measured manually with deviation at 0.08-0.2 inch. :

Kategorisinde en iyi teklif