• Satış
  • Son
Kapı Eşiği için HJZHBSX Kauçuk Rampalar, Tekerlekli Sandalye Rampası Kaymaya Dayanıklı Kapı Rampası, Kapalı Açık 50×39×7.5 cm

Kapı Eşiği için HJZHBSX Kauçuk Rampalar, Tekerlekli Sandalye Rampası Kaymaya Dayanıklı Kapı Rampası, Kapalı Açık 50×39×7.5 cm

 
₺ 149.10

Sayısı
Emre için müsait

Ağır Hizmet Tipi Kauçuk Rampalar - - - > Bu sağlam eşik rampası yüksek kaliteli kauçuktan yapılmıştır.basınç dayanımı ve kaygan değil, güçlü taşıma kapasitesi. (270 kg / 600 lb kapasite).Kaymaz Tasarım - - - > Yüzey kaymaz, sürtünmeyi arttırır ve kaymayı önler, 6 cm yüksekliğe sahip basamaklar için uygundur.Istikrarlı ve Dayanıklı - - - > Tabandaki özel ızgara yapısı, kaldırım rampamızı daha kararlı hale getirir ve kullanım sırasında hareket etmesi kolay değildir.Her kaldırım rampasının tabanındaki genişletilmiş oluk,yağmurlu günlerde altta su birikmesini önlemek için suyun geçmesine izin verebilir.İç ve Dış Mekan Kullanımı - - - > Arabalar, valizler, bisikletler, motosikletler, tekerlekli sandalyeler, scooterlar vb.Için uygundur.Kauçuk rampalar, ağır ekipmanların lastiklere veya diğer parçalara zarar vermeden kolayca tırmanmasına yardımcı olabilir. % 100 Memnuniyet Garantisi- - - > Güvenle satın almanızı sağlamak için size %100 risksiz memnuniyet garantisi sunuyoruz.Ürünün kalitesinden memnun değilseniz, size tam olarak geri ödeme yapacağız.Ancak, bu rampanın muazzam bir rahatlık getireceğinden eminiz.Bu kauçuk rampa, araba, scooter, bisiklet, motosiklet veya tekerlekli sandalyeyi basamağa rahatça sürmek için tasarlanmıştır.Taşınabilir boyut, kullanımı kolay, her yolculuğu daha güvenli ve daha kolay hale getirir.- Şartname : Malzeme : kauçukboyutu : 50×39cm×7.5 cmyükseklik yuvası : 6cmağırlık Kapasitesi : 270 kg/600 lbürün Ağırlığı : 6.5 kg/14.3 lbs - En iyi Hediye fikriaileniz sınırlı hareket kabiliyetine sahip olduğunda, sevecen bir hediye verebilirsiniz.Hareketli rampa, engelli veya yaşlıları iç mekandan dış mekana veya terasta güvenli hale getirebilir.İhtiyaçları olan bu.- Özellikler : Kolay taşıma veya taşıma için inanılmaz derecede hafif.Tekerlekli sandalye rampası sundurma, kaldırım, kapı, veranda, güverte, iniş ve basamaklara yüklemek için mükemmeldir.- Paket içeriği : 1 adet x rampa-Not : 1. Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!.


Daha fazla bilgi

Material:
Rubber
Size:
50×39cm×7.5cm
Slot Height:
6cm
Weight Capacity:
270 kg/600 lbs
Product Weight:
6.5 kg/14.3 lbs
- The Best Gift Idea :
When your family has limited mobility, You can give a caring gift. The movable ramp can make the disabled or the elderly safe from indoor to outdoor or on the terrace. This is what they need. :
- Features:
Incredibly lightweight for easy carrying or transporting. :
The wheelchair ramp is perfect for loading onto porch, curb, doorway, patio, deck, landings and steps. :
- Package Includes:
1 Pc x Ramp :
- Note:
1. Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Kategorisinde en iyi teklif