• Satış
  • Son
Açık Kulak Kulaklıklar Bluetooth ıpx5 Su Geçirmez Egzersiz mikrofonlu kulaklıklar Koşu,Spor için hava İletimli Kulaklıklar (Gri)

Açık Kulak Kulaklıklar Bluetooth ıpx5 Su Geçirmez Egzersiz mikrofonlu kulaklıklar Koşu,Spor için hava İletimli Kulaklıklar (Gri)

 
₺ 297.39

Sayısı
Emre için müsait

[açık kulak kulaklıkları ağrısız aşınma] Sesi titreşim yoluyla iletmek için en son teknolojiyi kullanan açık kulak kulaklıkları.En son cilt dostu malzemelerle uzun süre giymekte sorun yoktur.Artık uzun video konferanslar ve spor hakkında asla endişelenmiyorsunuz. [Gürültü Azaltma]Açık kulak içi kulaklıklar en son çağrı gürültü azaltma teknolojisini benimser, Aramanızı yapar clearer.No araba kullanıp kullanmadığınız, gürültülü sokaklar veya hatta şantiyeler olsun, sorun yok. [Hızlı şarj ve Uzun pil ömrü]Açık kulak içi kulaklıklar 8 saat oynayabilir, hatta 1,5 saat içinde tamamen şarj edildikten sonra mini şarj kutusuyla 200 saat oynayabilir.En son teknoloji ile kutu telefonunuzu şarj edebilir,sizi ölü bir pil krizinden kurtarabilir. [CSR Bluetooth 5.0 çip]Açık kulak kulaklıklar kablosuz Bluetooth bağlantısı daha hızlı, daha uzak ve kararlı,Koşarken ,buluşurken ve sürerken daha fazla özgürlük olacak. [Memnuniyet garantisi]Açık kulaklı kulaklıklarımıza desteğiniz için teşekkür ederiz.30 Gün ücretsiz iade veya geri ödeme ve güler yüzlü müşteri hizmetleri sunuyoruz, herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Fiyat Koruması : fiyat 100 gün içinde değişirse farkı iade edeceğiz.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif