• Satış
  • Son
Tesla Model 3 için EVFİT Spoiler Kanat Kuyruk Kanat Arka Bagaj Kapağı Uyumlu Model 3 Aksesuarları (Parlak Karbon Fiber Desen)

Tesla Model 3 için EVFİT Spoiler Kanat Kuyruk Kanat Arka Bagaj Kapağı Uyumlu Model 3 Aksesuarları (Parlak Karbon Fiber Desen)

 
₺ 84.60

Sayısı
Emre için müsait

Karbon Fiber Desen Gövde kanat, karbon fiber desen spoiler, özelleştirmek tüm Tesal modeli 3 2018 2019 2020 2021 2022. Spor lüks vurgu bagaj kapağı.Kanat, Tesla Model 3'ünüzü yoldaki diğerlerinden ayıracak farklı bir aero modifikasyonu sağlar.Malzeme : Yüksek kaliteli ABS, yüksek kaliteli ve hafif malzemeden yapılmış, onaylanmış hiçbir matkap veya herhangi bir değişiklik gerektirmez.Kendiniz için bir spoyler kurmak kolaydır.Tesla Model 3 için arka Bagaj Spoyleri çevre koruma su geçirmez malzeme, güçlü aşınma resistance.It ıçerir 1 x spoiler kanat, bazı yardımcı macun malzeme ve posta yoluyla vedio yüklemek.kurulum.Neden bizi seçeceksiniz! Rear Arka bagaj spoylerini kendiniz kurabilirsiniz, kurulumu kolaydır. ⑵The araba kapak mükemmel uyum sağlayacaktır. Spoyleri çıkarmak mümkündür.İnce bir olta kullanın, yaklaşık 20 inç uzunluğunda kesin ve oltayı karbon fiber deseni ile o arabanın yüzeyi arasındaki spoylerin ucunun altına kaydırın.Bir testere hareketi kullanarak, spoylerin tüm uzunluğu boyunca hareket ederken yapışkan bağı kırın.Ardından tutkal kalıntılarını gidermek için otomotiv temizleme spreyi kullanın.Çoğu parmağınızla çıkarılabilir. Rear Arka Bagaj Spoyleri Dudağı sürtünmeyi arttırmaz,çünkü parlak siyah spoylerimiz diğer spoylerden daha kısa olur, kısa ve arabanızla mükemmel uyum sağlar.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif