• Satış
  • Son
Homyl 7 S Güç Duvar Dengeleyici PCB Modülü taşınabilir güç kaynağı kılıfı 18650 29.4 V Pil Tutucu 20A 40A 50A 60A BMS pil kutusu

Homyl 7 S Güç Duvar Dengeleyici PCB Modülü taşınabilir güç kaynağı kılıfı 18650 29.4 V Pil Tutucu 20A 40A 50A 60A BMS pil kutusu

 
₺ 31.77

Sayısı
Emre için müsait

* Kolay ve kullanımı basit ve işletmek, hiçbir diğer araçları yüklemek için gerekli.Pili devredeki pozitif ve negatif taraflara göre takın board.Be tersine çevirmemeye dikkat et. * Yüksek akım kablolama, tam çip yüksek akım koruma kurulu ve pil tutucu.Yüksek Dönüşüm verimliliği, Destek çok katmanlı dengeli yayın. * Aşmayı veya aşırı deşarjı önlemek için aşırı voltaj koruma fonksiyonu ile.Voltaj dengeleme fonksiyonu ile, birden fazla voltaj setinin aynı olmasını sağlamak için pil takımının ömrünü uzatın. * Güç ve kapasitansı artırmak için çok katmanlı kaplamayı destekleyin.Sonraki genişletme modüllerini destekleyin, tek taraflı veya çift taraflı pili destekleyin. * Öğe Türü : Pil Tutucu Koruma Kurulu.Açıklama : -Güç ve kapasitansı artırmak için çok katmanlı kaplamayı destekleyin.Sonraki genişletme modüllerini destekleyin, tek taraflı veya çift taraflı pili destekleyin. - Yüksek akım kablolama, tam çip yüksek akım koruma kurulu ve pil tutucu.Yüksek Dönüşüm verimliliği, Destek çok katmanlı dengeli yayın. -Aşmayı veya aşırı deşarjı önlemek için aşırı voltaj koruma fonksiyonu ile.Voltaj dengeleme fonksiyonu ile, birden fazla voltaj setinin aynı olmasını sağlamak için pil takımının ömrünü uzatın. - Kolay ve kullanımı basit ve işletmek, hiçbir diğer araçları yüklemek için gerekli.Pili devre kartındaki pozitif ve negatif taraflara göre takın.Tersine çevirmemeye dikkat et.Özellikler : Pil Tutucu Koruma Kurulu, ürün Tipi : Malzeme : plastik+metal+elektronik bileşenler - 6 Boyutu : 17x9cm/.69x3.54inch - Renk : gösterildiği Gibi(Pil dahil değildir) Voltaj : (tam şarj) 29.4 V - Akım : 1, 40 A, 50 A,60 A - Sıcak İpuçları : - 1.7 S, 29,4 v'luk bir şarj cihazı gerektirir. - 2.Do metal masa üstünde kullanmayın, yalıtıma dikkat edin ve kısa devre yapmayın. - 3.Her katmanın şarj akımının 2a'yı aşması önerilmez, aksi takdirde pil ısı üretebilir (örneğin, katman varsa, 2a şarj cihazını seçin ve iki katman varsa, 4a şarj cihazını seçin). - 4.Pil yönüne sahip devre kartına bakın ve tüm piller aynı yönde kademelendirilemez. - 5.Güç kaynağını yanlış pozitif ve negatif ile bağlamayın, devre kartında işaretler var, gözlemlere dikkat edin.Paket içeriği : Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.


Daha fazla bilgi

- Item Type:
Battery Holder Protection Board
- Material:
plastic+metal+electronic components
- Size:
17x9cm/6.69x3.54inch
- Color:
As shown
- Voltage:
29.4V(fully charged)
- Current:
20A, 40A, 50A,60A
- Warm Tips:
(Battery not included)
- 1.The 7S requires a 29.4v charger. :
- 2.Do not use it on metal table top, pay attention to insulation and do not short circuit. :
- 3.The charging current of each layer is not recommended to exceed 2a, otherwise the battery may generate heat (for example, if layer, choose 2a charger, and if there are two layers, choose 4a charger). :
- 4.Look at the circuit board with the battery orientation,and all the batteries cannot be staggered in the same orientation. :
- 5.Don't connect the power supply with the wrong positive and negative, there are signs on the circuit board, pay attention to observation. :
Package Includes:
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorisinde en iyi teklif