• Satış
  • Son
Banyo Organizatör tezgahı, 2 Katmanlı banyo Rafı, Masaüstü Çeşitli Eşyalar Depolama Rafları, mutfak tezgahı Organizatör Rafları

Banyo Organizatör tezgahı, 2 Katmanlı banyo Rafı, Masaüstü Çeşitli Eşyalar Depolama Rafları, mutfak tezgahı Organizatör Rafları

 
₺ 203.10

Sayısı
Emre için müsait

Material Malzeme ve tasarım : Banyo depolama raf Metalden yapılmış ve sprey boya yüzeyinde, hiçbir pas, kolay temizlenebilir, sağlam ve dayanıklı,Silikon ped tasarımı, kaymaz, daha istikrarlı koymak. design İki katmanlı tasarım : 2 katlı alan, sık kullanılan Banyo malzemelerini, kavanozları ve çeşnileri tutabilir, temel olarak ailenin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilir,banyo organizatörü tezgah üstü Basamaklı tasarım, şişeleri saklamak ve çıkarmak için uygun daha büyük şişeleri ve kutuları saklayabilir. ✔ Yerden tasarruf edin : Kompakt tasarım dolaplarınızda ve tezgahınızda çok fazla yer tasarrufu sağlar, organizatör rafı Mutfağı veya banyoyu temiz ve düzenli tutar, istediğinizi hızlı bir şekilde bulmanızı ve çıkarmanızı sağlar. design Bölüm tasarımı : depolama rafı Mükemmel Tasarım, Pratik bölümlerle tasarlanmış, Banyo malzemelerinizi, koleksiyonlarınızı veya küçük tesislerinizi mükemmel ve düzenli bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. ♦ Çok fonksiyonlu ve pratik : Depolama rafı Düz yüzey ve sağlam yapı, mükemmel işçilik, sadece banyoda değil, aynı zamanda ofis malzemeleri ve bitkilerin yerleştirilmesinde de kullanılabilir.Renk : Beyaz.


Daha fazla bilgi

Size:
37*14*33 cm
Color:
Black/White
Material:
Metal
Features:
Sturdy Metal mesh structure, lightweight and durable,and rust-proof.
Usable in any room of the house, such as kitchen, bathroom, craft room, bathroom countertop, office, etc. :
Solid construction that will not over or falls,Rubber protection pad to ensure it does not slide, scratch, or slip of desktop. :
Easy Assemble,Simple and Requires no tools for installation, just take a few minutes and done. :
Home Decoration is about your Life! :
Package Included:
1 x Storage Rack
Only the above packaging content,other products are not included. :
Note:
Due to manual measurement,please allow a slight error,but this does not affect the use.
Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item.Thanks for your understanding. :

Kategorisinde en iyi teklif