• Satış
  • Son
NUOBESTY Kağıt Petek Topları Emzik Afiş Asılı Pom Poms Gebelik Duyuru Bebek duş dekorasyonu ( 2 adet Biberon, 1 adet Emzik )

NUOBESTY Kağıt Petek Topları Emzik Afiş Asılı Pom Poms Gebelik Duyuru Bebek duş dekorasyonu ( 2 adet Biberon, 1 adet Emzik )

 
₺ 30.57

Sayısı
Emre için müsait

Doku Kağıt Petek Petek dekorasyon güzel, onlar parti için atmosfer.Bebek Doğum Günü Süslemeleri Bu inşaat doğum günü afişi etkinliğinizde veya fotoğraf çekiminizde bir hit olacak!.Kağıt Tavan Asılı Bazı güzel fotoğraflar elde edeceksiniz.Doğum Günü Peteği Onları duvara, masaya veya tavana vb. Koyabilirsiniz.Asılı kağıt Centerpieces Bebek doğum günü, partiler, festival ve benzeri için mükemmel.Açıklama Bu öğeler kağıt malzemeden yapılmış bazı asılı damlalardır, dayanıklı ve güvenlidirler.çocuğun doğum günü partisi, tatil, parti vb.Için harika., çocuğunuzun festval, doğum günü partisi vb. İçin güzel ve eğlenceli arka planlar oluşturabilirsiniz. siz, çocuğunuz ve aileleriniz iyi bir ruh haline sahip olacaksınız.Özelliği-Renk : gösterildiği gibi. - Malzeme : kağıt. - Boyutu : 30x12x12 cm / 11. 81 x 4. 72 x 4. 72 inç. - Bebek doğum günü, partiler, festival ve benzeri için mükemmel. - Onları duvara, masaya veya tavana vb. Yerleştirebilirsiniz. - Petek dekorasyon güzel, onlar parti için atmosfer - Bazı güzel fotoğraflar alacaksınız. - Bu inşaat doğum günü afişi etkinliğinizde veya fotoğraf çekiminizde bir hit olacak!- Renk : Çeşitli Renk.- Boyut : 22. 2 X15. 9 CM.Paket Dahil 2 x biberon 1 x Emzik.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif