• Satış
  • Son
Küçük Pet Hamak, Yıkanabilir Pet Bunkbed Kafes Hamak Peluş Rahat Pembe Cilt Dostu Basit için Planör Gelincik (S, Kız Fan)

Küçük Pet Hamak, Yıkanabilir Pet Bunkbed Kafes Hamak Peluş Rahat Pembe Cilt Dostu Basit için Planör Gelincik (S, Kız Fan)

 
₺ 51.90

Sayısı
Emre için müsait

Kurulumu Kolay : Küçük evcil hayvan hamağı, kurulumu kolay ve bir evcil hayvan kafesine veya asılabileceği herhangi bir yere asılabilen sabit bir kanca ile birlikte gelir.Basit ve Güzel : Bu pembe evcil hayvan hamağı sevimli renktedir ve genel olarak basit ve zariftir design.It evcil hayvanları kışın sıcak tutan bir eserdir.Yumuşak ve Rahat : Bu küçük evcil hayvan hamağı dokunuşa yumuşaktır, saç dökülmesi kolay değildir, top yapmaz, solmaz ve süper yumuşak ve cilt dostudur.Kolay Temizlenir : Bu hamak kolaydır clean.It elde yıkanabilir veya makinede yıkanabilir.Makinede yıkamak için lütfen metal kancaları çıkarın.Peluş Malzeme : Küçük hayvan hamak peluş malzemeden yapılmış, yumuşak ve rahattır ve evcil hayvanların oynaması ve dinlenmesi için sıcak bir yer sağlar.Özellik : 1. Peluş Malzeme : Küçük hayvan hamak peluş malzemeden yapılmış, yumuşak ve rahattır ve evcil hayvanların oynaması ve dinlenmesi için sıcak bir yer sağlar.2. Yumuşak ve Rahat : Bu küçük evcil hayvan hamağı dokunuşa yumuşaktır, saç dökülmesi kolay değildir, top yapmaz, solmaz ve süper yumuşak ve cilt dostudur.3. Basit ve Güzel : Bu pembe evcil hayvan hamağı sevimli renktedir ve genel olarak basit ve zariftir design.It evcil hayvanları kışın sıcak tutan bir eserdir.4. Kurulumu Kolay : Küçük evcil hayvan hamağı, kurulumu kolay ve bir evcil hayvan kafesine veya asılabileceği herhangi bir yere asılabilen sabit bir kanca ile birlikte gelir.5. Kolay Temizlenir : Bu hamak kolaydır clean.It elde yıkanabilir veya makinede yıkanabilir.Makinede yıkamak için lütfen metal kancaları çıkarın.Şartname : Öğe Türü : Pet hamak Malzeme : peluş Amaç : Pet Asılı Yatak Paket Listesi : 1 x Hamak.


Daha fazla bilgi

Item Type:
Pet Hammock
Material:
Plush
Purpose:
Pet Hanging Bed
Package List:
1 x Hammock :

Kategorisinde en iyi teklif