• Satış
  • Son
Yüzer Raflar Duvara Monte Raf Duvar Depolama Rafları ile Havlu Bar ve 2 Kanca için Banyo Mutfak Yatak Odası, D-J

Yüzer Raflar Duvara Monte Raf Duvar Depolama Rafları ile Havlu Bar ve 2 Kanca için Banyo Mutfak Yatak Odası, D-J

 
₺ 48.24

Sayısı
Emre için müsait

Bath Banyo İçin Çok Fonksiyonlu Raflar : Küvet Caddy, Küvet, Banyo, Duş, Tezgah Üstü, Mutfak Ve Daha Pek Çok Alanda Mükemmel Çalışır.Vantuzlu Duş Kabinlerinin Aksine, Mükemmel Pürüzsüz Bir Yüzey Gerekli Değildir. ♦ Boyut : 34* 15* 42 Cm/13.3* 5.9* 16.5 İnç, Drenaj Hızlı, İçi Boş Ve Havalandırmalı Tasarım Su Tahliyesini Hızlı Hale Getirmek İçin Banyo Ürünlerinizi Banyo Rafında Kuru Ve Temiz Tutun. ♦ Yüksek Ağırlık Kapasitesi, Rafın Eğilmesini Önleyen Ağır Şişe Depolamasına İzin Verir.Havlu Gibi Banyo Aksesuarları İçin Asılı İki Kanca Dahildir. İtems Eşyaları Yerinde Tutmaya, Cam Süslemeleri Ve Kapları Güvenle Sergilemeye Yardımcı Olur.Bu Depolama Rafları, Değerli Eşyalarınızın Yere Veya Tuvalete Düşmesini Önlemeye Yardımcı Olan Metal Raylarla Birlikte Gelir. ♦ Raflı Banyo Rafı, Yüzey Oksidasyon İşlemine Sahip Uzay Alüminyumdan Yapılmış, Güçlü Ve Sağlam, Kurulumu Kolay, Temiz Ve Maintain.Do üstün kaliteli duş kabinleri kurmak istiyorsunuz, ancak duvarda delik açmak veya fayanslara zarar vermek istemiyor musunuz?Havlularınızı saklamak için yer olmadığı için dağınık banyonuzu temizlemekten bıktınız mı?BUGÜNDEN BAŞLAYARAK : Banyonuzu Banyo Gereçleri İle Düzgün Bir Şekilde Organize Edin!Neden Bizi Seçmelisiniz Banyo Depolama Ünitesi?Depolama alanını anında artırır Çok yönlü görünüm, purchase Specification ile birlikte gelen easytofollow Stepshardware'deki herhangi bir dekor yüklemesiyle eşleşir : Maks.Yük : 44 lb / (20 KG) Boyut : 34* 15* 42 Cm/13.3* 5.9* 16.5 İçinde iki kurulum mevcuttur : sondaj kurulumu ve Nodrilling kurulumu.Müşteriler banyoları için en iyi kurulum planını seçebilirler.Eh, tüm sorunlarınıza inanılmaz bir çözümümüz var ve birçok inanılmaz özelliği ve avantajı için onu seveceksiniz.


Daha fazla bilgi

Max. Load:
44 lb/ (20 KG)
Size:
34* 15* 42 Cm/13.3* 5.9* 16.5 Inches
there are two installations available, drilling installation and Nodrilling installation. Customers can choose the best installation plan for their bathroom. :
Well, we have an incredible solution to all your problems and you will love it for its many incredible features and benefits :

Kategorisinde en iyi teklif