• Satış
  • Son
DKEnjoy Deri Yedek Band Bileklik Bilezik Saat Kayışı için Apple İzle iWatch Serisi 4/3/2/1 akıllı saat (38 / 40mm, Siyah)

DKEnjoy Deri Yedek Band Bileklik Bilezik Saat Kayışı için Apple İzle iWatch Serisi 4/3/2/1 akıllı saat (38 / 40mm, Siyah)

 
₺ 62.70

Sayısı
Emre için müsait

Apple Watch i Watch Serisi 4/3/2/1 akıllı saat için mükemmel uyum sağlar.(Saat dahil değildir).Premium Malzeme : Deriden yapılmış, Egzersiz yaparken, uyurken ve ötesinde giymek için dayanıklı ve çok rahat.Bant, kadınların veya erkeklerin bilek için en rahat boyutu seçmelerini sağlar.Seçmek için çoklu-renk Seçenekleri : Çeşitli renk, günlük hayatta ruh hali ve kıyafeti uygun saatini kişiselleştirmek.Benzersiz stiller için giymek üzere renkleri de karıştırabilirsiniz.Çevre dostu, düşük anahtar, zarif ve pratik.En iyi kendiniz, aileniz ve arkadaşlarınız için bir hediye!.Özellikler : - Bu rafine yedek bilek bandı ile Apple Watch i Watch Serisi 4/3/2/1 Akıllı Saatinizi kişiselleştirin.Orijinal bant ile karşılaştırılabilir. -Basit ve akıcı eğriler, akıllı saatinizin daha şık ve iyi görünmesini sağlar, hem erkekler hem de kadınlar için kullanılabilir, günlük ve gece giymek için mükemmeldir. - Pürüzsüz kenar bilezik saat kayışı basit ve akıcı eğriler sağlar. - Rahat ve dayanıklı. - Boyut bileğinize uyacak şekilde ayarlanabilir. -Kolay ve doğrudan kurulum ve kaldırma.Özellikler : - Apple Watch i Watch Serisi 4/3/2/1 Smartwatch için özel olarak tasarlanmış-Malzeme : Deri Not : - Sadece Apple Watch i Watch Serisi 4/3/2/1 Smartwatch ile uyumlu, Diğer Modeller için değil. - Yedek bant Sadece, izci dahil değildir.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif