• Satış
  • Son
BIASTNR Kalıcı Maç Çakmak, çakmaktaşı ateş başlatıcı Anahtarlık Metal kibrit çöpü ateş başlatıcı Acil Survival Dişli Kamp Yürüyüş

BIASTNR Kalıcı Maç Çakmak, çakmaktaşı ateş başlatıcı Anahtarlık Metal kibrit çöpü ateş başlatıcı Acil Survival Dişli Kamp Yürüyüş

 
₺ 31.47

Sayısı
Emre için müsait

ÇOK YÖNLÜ ÇOK YÖNLÜ : Çakmaktaşı metal kalıcı maç çakmağı, kamp, yürüyüş, sırt çantasıyla seyahat ve açık havada macera yapan edc hayatta kalma aracı olarak oynamak için harika bir edc anahtarlığıdır.KOMPAKT ve taşınabilir : Küçük ve benzersiz tasarımı, gittiğiniz her yere yanınızda götürmenizi sağlar.Eklenen anahtar halkaları ile her zaman yanınızda bulundurmak için anahtarlarınıza veya kordonunuza kolayca takabilirsiniz.Boyutu : 2. 6x0.7 inç / 6. 5x1. 8 cm.MÜKEMMEL tasarım : Bu anahtarlık, kullanışlılığı ve rahatlığı bir araya getirdiği için mükemmel bir araçtır, bu da onu avcılık, seyahat ve diğer açık hava etkinlikleri için olmazsa olmaz bir yürüyüş veya kamp malzemesi haline getirir.Islak veya soğukken bile eşit derecede iyi çalışır.DAYANIKLI : çakmaktaşı marş ve ayarlanabilir pamuk dayanabilir en az 10,000 grev, üstün kaliteli magnezyum çekirdek forvet.Maceracılar, kampçılar, av meraklıları için mükemmel bir hediye.DİKKAT : Ateşleyiciyi kullanmadan önce az miktarda yakıt (benzin veya gazyağı) eklemeniz gerekir,pamuk çekirdeği yakıtı tamamen emene kadar kibrit çubuğunun 1-2 dakika demlenmesine izin verin.( Not : Havayolu düzenlemelerine göre, çakmak ürününün yakıt içermesine izin verilmez).Bu Kalıcı Kibrit Çakmağı Kullanışlı bir EDC Aracıdır ve Kullanımı Kolaydır.Dayanıklı ve Yakıt Doldurulabilir, Binlerce Kez kullanılabilir.Şartname : Malzeme : Metal Boyutu : 2. 6x0. 7 inç / 6. 5x1. 8 cm Nasıl kullanılır? 1. Kapağı açmak ve gazyağı eklemek için saat yönünün tersine çevirin. 2. Kazıyıcıyı geri vidalayın ve 3 Dakika bekleyin, pamuğun ve fitilin çakmak sıvısını tamamen emmesine izin verin. 3. Kazıyıcıyı çakmaktaşı ile 45 derecelik bir açıyla tutmak.Sert itin ve ateşlemek için aşağı doğru kaydırın.Önemli : Lütfen ilk kez kullanım için çakmaktaşı şeritlerin yüzeyindeki siyah balmumu kazıyın.Siyah kaplama ve küçük temas alanı kıvılcım yapmak için iyi değildir.Paket İçerir : 1 * Kalıcı Maç NOT : - Çakmak Sıvı Dahil DEĞİLDİR nedeniyle havayolu düzenleme, kullanmadan önce doldurunuz. - Fitil siyaha yakıldığında ve kısaldığında, fitil yeterince sıvı ememez, bu nedenle tutuşması zor olacaktır. - Yanlarında yetişkinler olmadıkça çocuklardan uzak tutun.


Daha fazla bilgi

Material:
Metal
Size:
2.6 x 0.7inch / 6.5 x 1.8cm
How to Use? :
1. Rotate counterclockwise to open the lid and add kerosene. :
2. Screw the scraper back and wait 3 Min, let the cotton and wick fully absorb the lighter fluid. :
3. Holding the scraper at a 45-degree angle with the flint. Push hard and slide downward to ignite. :
Important:
Please Scrape off the black wax on the surface of flint strips for the first time use. The black plating and small contact area are both not good for spark making.
Package Includes:
1 * Permanent Match :
NOTE:
- Lighter Fluid NOT Included due to the airmail regulation, please refill it before using. :
- When the wick is burned to black and become short, the wick can’t absorb enough fluid so it will be difficult to ignite. :
- Keep away from children, unless there are adults along with them. :

Kategorisinde en iyi teklif