• Satış
  • Son
50 ml 2 Çeşit Görünmez Antiperspiranlar, Şeffaf Roll-On Deodorant için Adam ve Kadın, Uzun Son Serin Cilt için Hassas Cilt(şeftali)

50 ml 2 Çeşit Görünmez Antiperspiranlar, Şeffaf Roll-On Deodorant için Adam ve Kadın, Uzun Son Serin Cilt için Hassas Cilt(şeftali)

 
₺ 28.77

Sayısı
Emre için müsait

[HAFİF, TEMİZ KOKU] : Antiperspirant roll-on, insanların rahatlamasını ve rahat hissetmesini sağlayan taze ve zarif bir tada sahiptir.Rahat terlemeyi önleyici koku, insanları rahatsız etmeden ter kokusunu iyi örter. [MAKUL SİLİNDİR tasarımı] : Terlemeyi önleyici alet, cildinize daha iyi uyum sağlamak ve cildinizin daha iyi sonuçlar için mümkün olduğunca terlemeyi önleyici ile kaplanmasını sağlamak için bir silindir tasarımı kullanır. [KOLAY BOYA YOK] : Antiperspirantın sıvısı şeffaf ve çok hassastır.Antiperspirant roll - on, koltuk altı cildi ve giysileri ile birleşmeyecek ve lekelenmeyecektir.Güneşte güvenle koşabilirsin. [NAZİK MALZEME] : Antiperspirant hafif hammaddeler kullanılarak üretilir.Antiperspirant kullanım sırasında çok naziktir ve cildinize zarar vermez ve sokmaz.Antiperspirant roll-on, zengin nemlendirici faktörler içerir ve cildinizdeki nemi almaz. [HAFİF ve taşınabilir] : Antiperspirant roll - on, oynamak için dışarı çıktığınızda taşımanız ve yeniden uygulamanız için uygun olan çok hafiftir.Antiperspiranlar ayrıca kısa yolculuklarınız için iyi bir arkadaştır.Özellik : 1. Ferahlatıcı ve anti‑ter, koku, cilt dostu ve nazik, temiz tutmak için uzun süre yardımcı olmak için ter kokusunu kullanmak ve çıkarmak kolaydır. 2. Hafif ter kokusu cilde nazikçe sürülebilir, vücut terinin kokusunu ferahlatır ve azaltır. 3. Uzun süre terlemeyi önleyerek, seçebileceğiniz 2 farklı tip vardır. 4. Basit ve hızlı koku ortadan kaldırmak için herhangi bir zamanda kullanılabilir, kolay ve rahat taşımak ve kullanmak için. 5. Rahat kullanım deneyimi ve kullandıktan sonra hafif bir kokuya sahip olun. 50 ml Net içeriği, güvenli ve hafif maddeler.Şartname : Öğe Türü : Koltukaltı Deodorant Etkinlik : Ferahlatıcı, ter emme ve koku tutma Kullanımı : 1. Kullanmadan önce, çökeltilmiş sıvıyı eşit hale getirmek için iyice çalkalayın. 2. Boncuklarla yuvarlayarak terli kısımları eşit şekilde uygulayın. 3. Yavaşça masaj yapın ve tamamen emilene kadar okşayın.Paket listesi : 1 x Koltukaltı Deodorantı .


Daha fazla bilgi

Item Type:
Armpit Deodorant 
Efficacy:
Refreshing, sweat absorption and fragrance retention
Usage:
1. Before use, shake well to make the precipitated liquid even. :
2. Apply sweaty parts evenly by rolling with beads. :
3. Gently massage and pat until absorbed.  :
Package List:
1 x Armpit Deodorant  :

Kategorisinde en iyi teklif