• Satış
  • Son
Yuecoom Soket Organizatör, Karbon Çelik 8 Soket Raf Depolama Bölücü Ray Tepsi Tutucu Raf Standı Aracı Organizatör (1/4, B)

Yuecoom Soket Organizatör, Karbon Çelik 8 Soket Raf Depolama Bölücü Ray Tepsi Tutucu Raf Standı Aracı Organizatör (1/4, B)

 
₺ 119.97

Sayısı
Emre için müsait

Mükemmel Malzeme : Karbon çelik konstrüksiyon, sağlam ve dayanıklı, deforme olması kolay değil, daha uzun ömürlü.Uygun : Sürücü soket rayları herhangi bir ev veya endüstriyel garaj için mükemmeldir.Duvara monte : Her ray montaj için delikler içerir, yerden tasarruf sağlar.Klipsli : Gevşek soketleri saklamak için 8 klips, temiz ve düzenli çelik tepsi ile birlikte gelir.Geniş Kullanım : İş istasyonları arasında taşınacak büyük miktarlarda priz gerektiren garaj ve atölye kullanımı için idealdir.Özellikler : 1.Karbon çelik konstrüksiyon, sağlam ve dayanıklı, deforme olması kolay değil, daha uzun ömürlü. 2.Duvara monte, her ray montaj için delikler içerir, yerden tasarruf sağlar. 3.Tahrik soketi rayları herhangi bir ev veya endüstriyel garaj için mükemmeldir. 4.Gevşek soketleri saklamak için 8 klips, temiz ve düzenli çelik tepsi ile birlikte gelir. 5.İş istasyonları arasında büyük miktarlarda priz taşınmasını gerektiren garaj ve atölye kullanımı için idealdir.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Malzeme : Karbon Çelik Uzunluk : Yaklaşık. 260mm(1/2"), 190mm(3/8"), 150mm(1/4") (isteğe bağlı) Paket Ağırlığı : Yaklaşık. 25g ~ 40g Paket içeriği : 1 x Soket Depolama Rafı Ray Tepsisi.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif