• Satış
  • Son
Makas 10 adet / grup 1 boyutu silika jel Parmak Yüzük fit herhangi bir Makas Ekler Saç Kesimi Şekillendirici araçları Aksesuarları

Makas 10 adet / grup 1 boyutu silika jel Parmak Yüzük fit herhangi bir Makas Ekler Saç Kesimi Şekillendirici araçları Aksesuarları

 
₺ 178.92

Sayısı
Emre için müsait

★【Özellikler】 Saç kesme makası yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir, keskin, ısıya dayanıklı, korozyona dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, solmaz ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. ★【Avantajları】 Makas geniş bir fonksiyon yelpazesine sahiptir.Hem insan saçı hem de evcil hayvan kılı kesebilirler. ★【Rahat ve kullanışlı】 Ergonomik tasarım, zarif ve hafif, bilekler, dirsekler ve eller üzerindeki baskıyı azaltır. ★【Ergonomi】Bakım makaslarımız kuaförler için çok uygundur ve ayrıca hane halkı ve evcil hayvanlar için de uygundur. ★【Daha fazla seçenek】 Size daha fazla seçenek sunmak için mağazada daha güzel stiller ve modeller satın alabilirsiniz. 10 adet/çok Toptan 1 boyut silika jel Parmak Yüzük Aksesuarları uzun ömürlü kullanım için, sağlıklı ve tatsız ve tahriş etmeyen, kalınlaşmış plastik üretimi, lastik kalın ama yumuşak, kolay çevre yumuşak plastik malzemeden Parts Description : kullanımı Salon Şekillendirme araçları saç kesim herhangi bir Makas Ekler uygun.Uygun Ocassion : Kuaför, ev, kimyasal etc Specification : Malzeme : Silika gel Item Türü : Silika jel saç makas ring Size : tüm boyut scissors Color uygun : siyah, kırmızı,pembe,mor,mavi,şeffaf,yeşil,turuncu.(isteğe bağlı) Paket İçeriği : 1 takım(5 adet)* Silika jel saç makas yüzüKnot : 1.Bu Parmak halkaları için bir boyut vardır,çünkü Silika Jelden yapılmıştır, bu nedenle elastiktir ve her boyutta makas parmağı için uygundur2.Are8 renkler,renk tercih olduğunu bize söyle,ya da rastgele göndereceğiz.3. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.4.Affet lütfen 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" nedeniyle manuel ölçüm sapma ölçme.


Daha fazla bilgi

Material:
Silica gel
Item Type:
Silica gel hair scissors ring
Size:
fit all size scissors
Color:
black, red,pink,purple,blue,transparent,green,orange.(optional)
Package Included:
1set(5pcs)* Silica gel hair scissors ring :
1.There is one size for this Finger rings,because of it's made of Silica Gel , so it's elastic and suitable for every size of scissors finger :
2.There are8 colors,you can tell us which color is your prefer,or we will send to you in randomly. :
3. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed on the pictures. :
4.Please forgive 1 cm/0.39-3 cm/1.18 measuring deviation due to manual measurement. :

Kategorisinde en iyi teklif