• Satış
  • Son
RULISHE Yumruk-ücretsiz Banyo Raf duş şampuanı Raf Tutucu Mutfak Depolama Raf Organizatör Duvara Monte Tipi Duş Caddy (Beyaz)

RULISHE Yumruk-ücretsiz Banyo Raf duş şampuanı Raf Tutucu Mutfak Depolama Raf Organizatör Duvara Monte Tipi Duş Caddy (Beyaz)

 
₺ 50.97

Sayısı
Emre için müsait

【Note】 Rafları taktıktan sonra, lütfen eşyaları hemen yerleştirmeyin, Yapışkan etiketin duvara tamamen yapıştırılması için lütfen 12 saat bekleyin ve ardından eşyaları yerleştirin, aksi takdirde düşebilir. 【Tasarım】 Raf, taban plakasını boşaltmaya ve artık bakteri üremesine veda ederek su biriktirmemeye yardımcı olmak için içi boş oyulmuş tasarımı benimser.Rafın kenarında havlu asmak için kullanılabilecek 4 kanca vardır, kullanılmadığı zaman katlanabilir ve gizlenebilir. 【Duvara Monte】Raf, kolay kurulum için sadece duvara tutturulması gereken duvara monte edilmiş, zımbasız bir kurulumdur. 【Çok Amaçlı】 Raf banyo depolama, mutfak depolama, tuvalet malzemeleri depolama için uygundur.Raf banyo depolama için uygundur ve duvar ile kullanımı kolaydır.Yıkama, fırçalama, giyinme için uygundur.Mutfak depolama için uygun, lezzetli yemek pişirmenize yardımcı olmak için yağ ve tuz sosu sirke yerleştirilir. 【Kurulumu Kolay】 Sondaj gerektirmez, herhangi bir pürüzsüz yüzeye monte edilebilir, sadece 4 adım atmanız gerekir.(Kurulum sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız veya raf düşerse, çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin.).


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif