• Satış
  • Son
FOMACAR Elektrikli Süpürge 21 adet / takım Yan Fırça Ana Fırçalar Filtre Fit için Vıomı V2 Pro V-RVCLM21B Paspas Temizleme Bezi

FOMACAR Elektrikli Süpürge 21 adet / takım Yan Fırça Ana Fırçalar Filtre Fit için Vıomı V2 Pro V-RVCLM21B Paspas Temizleme Bezi

 
₺ 268.68

Sayısı
Emre için müsait

İnce işçilik ve mükemmel stil.Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, kullanımı dayanıklı.Temizleyicinin performansını artırmaya yardımcı olur.Rutin bakımın bir parçası olarak çıkarılması ve değiştirilmesi kolaydır.Makul tasarım yüklemek ve kaldırmak için kolay ve kullanışlı hale getirir, ve kırık veya eski biri için harika bir yedek.(İçerir) : bu STYJ02 YM Robot Vakum Cleaner Specification için f Viomi V2 Pro V için uygun-RVCLM21 Bfit : l Miktar : 21pcs/set 1*2 Ana Fırça+2*Islak ve Kuru Paspas+Kuru Bez+6*Yan Fırça*Aktif Karbon Filtreler : bu STYJ02 YMPackage için f Viomi V2 Pro V-RVCLM21 Bfit için 3**Mavi Bıçak +1*Kırmızı Daire 1 Filtre 1+*Siyah Ana Fırça Kapağı 1+*Beyaz Ana Fırça Kapak+fit +3+* : l 21pcs/x elektrikli Süpürge Parts We Müşteri Memnuniyeti takip ve sıkı çalışıyoruz ayarlayın.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçebilirsiniz.Size hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum.


Daha fazla bilgi

l Quantity:
21pcs/set (Includes 1*Main Brush+2*Wet and Dry Mops+2*Dry Rags+6*Side Brushes +3*Activated Carbon Filters+3*Filters+1*Black Main Brush Cover+1*White Main Brush Cover +1*Blue Knife +1*Red Circle)
fit for:Viomi V2 Pro V-RVCLM21B :
fit for:STYJ02YM :
Package:
l 21pcs/set x Vacuum Cleaner Parts :
We have been pursuing customer satisfaction and working hard. If you have any questions, you can contact us at any time. I am very happy to serve you. :

Kategorisinde en iyi teklif