• Satış
  • Son
01 02 015 Tuvalet Fırçası Tutucu, Banyo için Tuvalet için Modern ve Basit Ev Tuvalet Temizleme Fırçası

01 02 015 Tuvalet Fırçası Tutucu, Banyo için Tuvalet için Modern ve Basit Ev Tuvalet Temizleme Fırçası

 
₺ 151.80

Sayısı
Emre için müsait

Pratik ev temizlik araçları, banyo ve tuvalet kullanımı için çok uygundur.Tuvalet fırçası çubuğu, dayanıklı ve hafif olan uzay alüminyum malzemesini kullanır.Duvara monte tuvalet fırçası tutucu, kolay kurulum için montaj aksesuarları ile.Seramik tuvalet fırçası tutucusu ile donatılmış, tuvalet fırçasını iyi saklayabilir, tuvaleti düzenli tutabilir.Yüzey oksidasyon tedavisi, korozyon direnci, oksidasyon direnci ve pas önleme.Özellik : 1. Tuvalet fırçası çubuğu, dayanıklı ve hafif olan uzay alüminyum malzemesini kullanır.2. Seramik tuvalet fırçası tutucusu ile donatılmış, tuvalet fırçasını iyi saklayabilir, tuvaleti düzenli tutabilir.3. Yüzey oksidasyon tedavisi, korozyon direnci, oksidasyon direnci ve pas önleme.4. Duvara monte tuvalet fırçası tutucu, kolay kurulum için montaj aksesuarları ile.5. Pratik ev temizlik araçları, banyo ve tuvalet kullanımı için çok uygundur.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Tuvalet Fırçası setmalzeme : Uzay Alüminyum, seramikrenk : Matyüzey İşleme : Anodik Oksidasyo Nstil : Modern ve BasitaĞırlık : Yaklaşık. 636g / 22.4 oz Toilet Fırça Tutucu Boyutu : Yaklaşık. 8x11 cm / 3.1x4.3in Fırça Çubuk Uzunluğu : Yaklaşık. 25 cm / 9.8 in Paket Listesi : 1 x Tuvalet Fırçası Tutucu1 x Fırça Başlığı1 x Fırça Çubuğu1 x Duvara Monte Braket1 x Aksesuar Kiti (2 x Vida, 2 x Genleşme Cıvataları) Not : 1.Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2.Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.3.Lütfen bu ürünün yeni tipinin ve eski tipinin rastgele gönderileceğini ve sipariş vermeden önce sakıncası olmayacağından emin olun.


Daha fazla bilgi

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toilet Brush Set
Material:
Space Aluminum, Ceramic
Color:
Matte
Surface Treatment:
Anodic Oxidation
Style:
Modern and Simple
Weight:
Approx. 636g / 22.4oz
Toilet Brush Holder Size:
Approx. 8x11cm / 3.1x4.3in
Brush Rod Length:
Approx. 25cm / 9.8in
Package List:
1 x Toilet Brush Holder :
1 x Brush Head :
1 x Brush Rod :
1 x Wall-Mounted Bracket :
1 x Accessory Kit (2 x Screw, 2 x Expansion Bolts) :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kategorisinde en iyi teklif