• Satış
  • Son
Ev çöp tenekesi Hiçbir Kapak Can Basın Halka Plastik çöp tenekesi Kullanılan Oturma Odası Banyo Tuvalet Mutfak Beyaz (Boyut:

Ev çöp tenekesi Hiçbir Kapak Can Basın Halka Plastik çöp tenekesi Kullanılan Oturma Odası Banyo Tuvalet Mutfak Beyaz (Boyut:

 
₺ 129.60

Sayısı
Emre için müsait

MALZEME : Yüksek kaliteli kalın PP malzeme, esnek ve deforme kolay değil, uygun basın halka tasarımı, düzeltmek kolay çöp torbası, minimalist tarzı tasarım tazelik eklemek için ev ortamı.AŞINMAYA DAYANIKLI VE ANTİ-DAMPİNG : Kalın taban, aşınmaya dayanıklı ve anti-damping, daha istikrarlı yerleştirme, size tam bir güvenlik hissi verir.TEMİZLEMESİ KOLAY : PP malzemeden yapılmış kova, bu çöp kutusunun temizlenmesini kolaylaştırır.Kova, bir bez veya fırça kullanarak doğrudan su ile yıkanabilir.SAHNEYE UYUM SAĞLAYIN : Yiyecek atıklarını atmayı kolaylaştırmak için mutfaktaki yemek masasının yanına yerleştirebilirsiniz ve su geçirmezdir. design.It ayrıca yerleştirilebilir bathroom.It oturma odaları, yatak odaları, ofisler ve diğer çeşitli durumlar için de uygundur.Klasik ve sade tasarım asla modası geçmeyecek.Satış sonrası SERVİS : 3 yıl içinde en iyi kaliteyi ve en iyi geri bildirim hizmetini sunacağımıza söz veriyoruz.Ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.Sorunlarınızı çözmek için her zaman buradayız. % 100 memnuniyet ve 3 yıl garanti3 yıl içinde en iyi kaliteyi ve en iyi geri bildirim hizmetini sunacağımıza söz veriyoruz.Çöp kutumuzla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Sorunlarınızı çözmek için her zaman buradayız.ürün adıe Trash canmaterial : plasticcolor : White Opening and closing method : without cover Capacity : 2 liters Function : Büyük kapasite, mutfak çöpü veya oturma odası çöpü olsun, temiz ve aydınlık bir ortamı korumanıza izin vererek kolayca yerleştirilebilir. Paket içeriği : 1. Çöp kutusu2. Talimatlar.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif