• Satış
  • Son
Duş Caddy Duş Depolama Raf ile Güçlü Yapıştırıcı - Duvara Monte duş caddy vantuz, Duş Raf Organizatör için Banyo Tuvalet Mutfak.

Duş Caddy Duş Depolama Raf ile Güçlü Yapıştırıcı - Duvara Monte duş caddy vantuz, Duş Raf Organizatör için Banyo Tuvalet Mutfak.

 
₺ 62.70

Sayısı
Emre için müsait

【KOLAY KURULUM】 - Sondaj gerektirmez ve duvara zarar vermez.Sadece filmi soyun, yapıştırıcıyı uygulayın ve duş kabinini takın.Yapıştırıcının tekrar kullanılabilir olmadığını lütfen unutmayın. 【DURABLE & CONVİENİENT】 - dayanıklı ile kaliteli PP Malzemeden yapılmış.Nemli banyoda kullanım için idealdir.Şeffaf raf, nemli bir bezle kolayca temizlenebilir. 【SÜPER KAPASİTE】- En yeni yükseltilmiş duvara monte yapışkan pedler, duş rafının sağlam ve sağlam olmasını sağlar. stable.It 30 lbs'ye kadar tutabilir.Duş sepetindeki banyo veya mutfak malzemeleri eğilmeden dengede kalacaktır. 【DRENAJ hızlı TASARIM】 - Caddy rafımız, banyo aksesuarlarını rafta kuru ve temiz tutmak için içi boş ve havalandırmalı bir tasarımla özel olarak üretilmiştir. [MEMNUNİYET GARANTİSİ] - 1 yüksek kaliteli duş organizatörü, 1 yüksek viskoziteli yapıştırıcı alacaksınız.Herhangi bir sorunuz varsa, müşteri hizmetleri personelimize danışmaya hoş geldiniz, size mutlu bir alışveriş deneyimi sunmayı umuyoruz.


Daha fazla bilgi

Kategorisinde en iyi teklif