• Satış
  • Son
PH PandaHall 100 pcs Tibet Tarzı Alaşım Boncuk Antik gümüş halka boncuk Denizyıldızı 13.5 mm Takı Yapımı için

PH PandaHall 100 pcs Tibet Tarzı Alaşım Boncuk Antik gümüş halka boncuk Denizyıldızı 13.5 mm Takı Yapımı için

 
₺ 41.37

Sayısı
Emre için müsait

【PREMIUM QUALITY】 - Bu Tibet tarzı boncuklar, dayanıklı, solmaya karşı dayanıklı ve dokunması pürüzsüz olan yüksek kaliteli alaşımdan yapılmıştır. 【ÖZEL ÖZELLİK】-Antik gümüş rengi ve denizyıldızı şeklindeki bu ara boncuklar, benzersiz şekilleri ve metalik renkleri ile herhangi bir boncuklu bilezik veya kolyeyi geliştirecektir. 【ÇOK YÖNLÜ BONCUKLAR】 - Bunları dağınık boncuklarla birleştirin, takı yapımında farklı boyutlarda boncukları ayırırken harika çalışırlar. 【UYGULAMA】-Özel ve benzersiz mücevherlerinizi DIY yapmak, kolye ve bileziklerdeki küçük eşyaları ayırmak, el yapımı mücevherlerinizi parlak ve göz alıcı hale getirmek için harika. Uzun, 4 mm kalınlığında, delik : 1.5 mm yapısal bir BOYUT ve PAKET bulunmalıdır) - 13.5 mm çapında 13,5 mm.Toplam miktar : 100 adet.Uzun, toplam açıklamalarında 4 mm kalınlığında, delik : 1.5 mm Miktar : 100 adet : Bu spacer boncuk spacer boncuk gibi etkili ve güzel takı boncuk ayırmak için, el yapımı takı parlak ve göz yapmak kullanmak için uygundur alıcı PH Panda Hall Tibet Tarzı Alaşım Boncuk Özellikler : Malzeme : Alaşım Boyutu : 13.5 mm çapında 13,5 mm. Bu antika gümüş spacer boncuklar, güzel şekilleri ve metalik renkleri ile herhangi bir boncuklu bileziği veya kolyeyi geliştirecektir. Tibet tarzı alaşım spacer boncuklar, Tibet ve Bohem stilleri için göz alıcı mücevher yapım malzemeleridir.Sıcak Uyarı : Resim sadece referans içindir, detaylar için lütfen gerçek ürüne bakın.Resim ekranınızda daha büyük görünebilir.Her monitörün renk ayarı nedeniyle renk biraz değişebilir.Lütfen satın almadan önce boyutları iki kez kontrol edin.Müşteri Hizmetleri : Ürünümüzle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bize e-posta göndermek için hesabınızdaki "satıcı iletişim" düğmesini tıklayabilirsiniz.size yardım etmekten zevk duyarız ve elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız.


Daha fazla bilgi

Material:
Alloy
Size:
about 13.5mm wide, 13.5mm long, 4mm thick, hole
Quantity:
about 100 pieces in total
Descriptions:
-- These spacer beads are suitable for using as spacer beads to separate your jewelry beads effectively and beautifully, make your handmade jewelry shiny and eye-catching. :
-- These antique silver spacer beads will enhance any beaded bracelet or necklace by their nice shape and metallic color. :
--Tibetan style alloy spacer beads are eye-catching jewelry making supplies to Tibetan and Bohemian styles. :
Warm Notice:
The picture is for reference only, please refer to the actual product for details. :
Picture may appear larger on your screen. Color may vary slightly due to the color setting of each individual monitor. Please double check the sizes before purchasing. :
Customer Service:
If you have any problem of our product, you can click seller contact button in your account to email us. we would be delighted to help you and we will reply as soon as we can. :

Kategorisinde en iyi teklif