• Satış
  • Son
Boncuk malzemeleri, inci boncuk dize 4mm 25m düğün dekorasyon çift sıra giyim ayakkabı şapka, el sanatları ve benzeri için. giysi

Boncuk malzemeleri, inci boncuk dize 4mm 25m düğün dekorasyon çift sıra giyim ayakkabı şapka, el sanatları ve benzeri için. giysi

 
₺ 123.90

Sayısı
Emre için müsait

IYİ DIY DEKORASYON : Çift sıralı sahte inci dize DIY dekorasyon için uygundur, ihtiyacınız olduğu gibi uygun bir uzunlukta kesebilirsiniz.BÜYÜLEYİCİ parlaklık DAHA UZUN : Renk düzgün ve parlaktır, doku hassastır, el rahat hisseder, büyüleyici parlaklığı daha uzun süre korur.HARİKA bir araç : İnci boncuk dize düğün buket, gelin giyim, kutlama dekorasyon, giyim, ayakkabı, şapka, el sanatları ve benzeri kullanılır.sizin için çok harika bir araç.Profesyonel üretim size daha kaliteli aksesuar sağlar, kolaylıkla satın alabilirsiniz.GENİŞ uygulama : Sahte inci boncuk dize Noel, Cadılar Bayramı, Paskalya, Şükran Günü, Sevgililer Günü ve diğer tatil süslemeleri için malzeme olarak yaygın olarak kullanılır.GÜZEL VE YUVARLAK : ABS plastikten yapılmış yapay inci çok güzel ve yuvarlak görünüyor ve dekoratif etki çok güçlü.Özellik : 1. ABS plastikten yapılmış yapay inci çok güzel ve yuvarlak görünüyor ve dekoratif etki çok güçlü.2. Kullanılan düğün buket, gelin giyim, kutlama dekorasyon, giyim, ayakkabı, şapka, el sanatları ve böylece.3. Renk düzgün ve parlaktır, doku hassastır, el rahat hisseder, büyüleyici parlaklığı daha uzun süre korur.4. Noel, Cadılar Bayramı, Paskalya, Şükran Günü, Sevgililer Günü ve diğer tatil süslemeleri için yaygın olarak kullanılan malzemeler.5. Çift sıralı sahte inci dize DIY dekorasyon için uygundur, ihtiyacınız olan uygun bir uzunlukta kesebilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Sahte İnci String Material : ABSApplication : Noel, Sevgililer Günü, anneler Günü, ambalaj malzemesi, sergi salonu dekorasyon, düğün çiçek, gelin giyim, sahne sahne, DIY takı aksesuarları, vb.Renk : Beyaz, Bej (isteğe bağlı) Uzunluk : Yaklaşık. 25 m / 82ftağırlık : Yaklaşık. 283g / 10 oz Paket Listesi : 1x25 m Sahte İnci String Note : 1. Izin lütfen 0-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.


Daha fazla bilgi

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Faux Pearl String
Material:
ABS
Application:
Christmas, Valentine's Day, Mother's Day, packaging material, exhibition hall decoration, wedding flower, bridal clothing, stage props, DIY jewelry accessories, etc.
Color:
White, Beige (optional)
Length:
Approx. 25m / 82ft
Weight:
Approx. 283g / 10oz
Package List:
1 x 25m Faux Pearl String :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kategorisinde en iyi teklif